Przestrzenny minimalizm- dom w Tarnowie

Przestrzenne wnętrze salonu, aneksu kuchennego oraz jadalni stanowi projektową odpowiedź na potrzeby Klienta. Wyeksponowane na białym suficie drewniane jętki harmonijnie komponują się z wertykalnymi, białymi żaluzjami w oknach.Geometria sufitu została podkreślona po obwodzie linearnym światłem. Podłoga wykończona płytkami gresowymi jest łatwa do utrzymania w czystości, a same płytki- idealnie nadają Więcej…

Kuchnia z jadalnią- dom w Szwecji

Przedmiotem opracowania było zaprojektowanie przestrzeni jadalnianej oraz wyspy do istniejącego już aneksu kuchennego oraz odświeżenie i uspójnienie wszystkich elementów kolorystycznie i wizualnie. Zastosowane barwy to połączenie intensywnej czerwieni, szarości, neutralnej bieli, akcentów czerni oraz nienarzucających się drewnianych tonacji podłogi. Całe wyposażenie oprócz lampy nad wyspą, zostało przewidziane ze szwedzkich sklepów, Więcej…

Pokój dziewczynki.

Pokój dla 10-letniej dziewczynki utrzymany w jasnych, delikatnych, pastelowych barwach i dominującej bieli. We wnętrzu została przewidziana strefa do pracy, zabawy, snu, a także przechowywania- w postaci niskiej, tapicerowanej zabudowy przy oknie. Projekt powstał przy współpracy z firmą e-wnetrza.pl

Dom z orientem w tle- okolice Koszalina

Dom w okolicach Koszalina, to miejsce pełne harmonii, spokoju i spotkania współczesnej estetyki wnętrzarskiej z powiewem wschodniego orientu. Jasno-beżowa podłoga imitująca kamień współtworzy wraz z podłogowo- ściennym oświetleniem kontrastującą jakość w stosunku do ciemnych, fornirowanych drzwi oraz mebli w kolorze orzecha naturalnego. Kolorystyka wnętrza to głównie beże, szarości, złamana biel, Więcej…

Salon kąpielowy- Szwecja

Łazienka zaprojektowana w stylu Hamptons z elementami stylu New England, w domu jednorodzinnym w Szwecji.Pomieszczenie zostało podzielone na dwie strefy. Pierwsza -to strefa sucha z umywalką, obszernym blatem i wydzieloną częścią na toaletkę, także miską ustępową i stylową podświetloną witrynką. Drugi obszar to strefa mokra, oddzielona 15-centymetrowym murkiem oraz szkłem Więcej…

Wnętrze salonu i jadalni- dom jednorodzinny w Szwecji

Przestrzenny salon otwarty na hall wejściowy z wyodrębnioną częścią jadalnianą w domu jednorodzinnym w Szwecji. Wnętrze jest kombinacją stylów New England, Modern Classic z rustykalnymi elementami z rattanu i drewna. W projekt zostały wkomponowane rodzinne pamiątki- stolik z rogami w podstawie, a także oryginalna lampa (kombinacja rogów ze szklanymi abażurami Więcej…

Łazienka dla miłośników śródziemnomorskiego klimatu

Użytkownicy salonu kąpielowego, to szczęśliwe małżeństwo- amatorzy morskiej bryzy, rześkich porannych pryszniców, „południowej pogody ducha”,  długich spacerów po nagrzanym piasku, nastrojowych wieczorów… Chcący cząstkę południowoeuropejskich wibracji  przenieść do swojego miejsca na Ziemi. Salon kąpielowy przy sypialni małżeńskiej jest przestrzennym wnętrzem, otwartym na intymnie wydzielony taras. Spore przeszklenie zapewnia dużą dozę naturalnego światła, a przewidziane na tarasie rośliny Więcej…