Dominujący element projektu to środkowy ciemny pas podłogowy płytek i sufitowy- elementów drewnianych. Całość została podświetlona liniowo.
Gabloty i ekspozytory na okulary, zostały wykończone cieniutką warstwą stali polerowanej, która dodaje elegancji meblom. Oprawy natynkowe ustawiono w niszach sufitu podwieszanego- białych i malowanych na czarno.
W górnym pasie nad ekspozytorami przewidziano fotografie reklamowe Firmy.
W pomieszczeniu do badania wzroku zasada środkowego pasa została zachowana. Główny element w tym wnętrzu to unit okulistyczny, przestronne biurko, metalowa szafa, higieniczny blat roboczy z umywalką wpuszczaną.
Ostatnie pomieszczenie to pracownia z funkcją zaplecza- miejscem na pracę, ale i odpoczynek z kawą ręce 🙂


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *