Zadaniem było zaprojektowanie przytulnego azylu na poddaszu domu- salonu z dyskretnie wydzieloną częścią nocną. Miało być skandynawsko, rustykalnie i z zastosowaniem śródziemnomorskiej kolorystyki. Z uwagi na ograniczony dostęp do światła dziennego (niewielkie okna), należało rozjaśnić pomieszczenie- stosując jasny odcień paneli podłogowych, a także zapewniając różne warianty światła sztucznego- spoty halogenowe wpuszczane w elementy podwieszane, kinkiety, zamaskowane taśmy led, lampę sufitową. Oczywiście barwy śródziemnormskie zostały przewidziane także w jasnym wariancie 🙂 Współpraca z Klientami przebiegła szybko i efektownie, czego zwieńczeniem jest powstały projekt, a także przesympatyczny email wyrażający zadowolenie Inwestorów :D. Projekt został zrealizowany przy współpracy z Firmą e-wnetrza.pl


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *