Łazienka zaprojektowana w stylu Hamptons z elementami stylu New England, w domu jednorodzinnym w Szwecji.
Pomieszczenie zostało podzielone na dwie strefy. Pierwsza -to strefa sucha z umywalką, obszernym blatem i wydzieloną częścią na toaletkę, także miską ustępową i stylową podświetloną witrynką. Drugi obszar to strefa mokra, oddzielona 15-centymetrowym murkiem oraz szkłem na całej szerokości i wysokości. W tej części łazienki, została ulokowana wanna wolno-stojąca, a także prysznic z odpływem liniowym oraz komfortowe, wyłożone mozaiką siedzisko.
Kolorystyka wnętrza utrzymana jest w chłodnej tonacji bieli połączonych z jasnym błękitem. Projekt powstał przy współpracy z firmą e-wnetrza.pl.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *