Przestrzenny salon otwarty na hall wejściowy z wyodrębnioną częścią jadalnianą w domu jednorodzinnym w Szwecji. Wnętrze jest kombinacją stylów New England, Modern Classic z rustykalnymi elementami z rattanu i drewna. W projekt zostały wkomponowane rodzinne pamiątki- stolik z rogami w podstawie, a także oryginalna lampa (kombinacja rogów ze szklanymi abażurami w stylu Tiffany’ego). Kominek usytuowany na poprzecznej ścinie został wykończony barwnym, nasyconym kolorystycznie kwarcytem Azul Macaubas i udekorowany metalowym, złotym lustrem w kształcie słońca. Na podłogach zostały przewidziane płytki w charakterze marmuru carrara. Projekt powstał przy współpracy z firmą e-wnetrza.pl.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *